Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Oι V for Voucherades πάνε στο 18ο Αντιρατσιστικό festival της Αθήνας...

Πίστό στο ραντεβού κάθε χρονιά και επίκαιρο όσο ποτέ ξεκινάει αύριο και για τρεις μέρες (4-5-6 Ιουλίου) στην Πανεπιστημιούπολη,στα Ιλίσια.Συναυλίες,συζητήσεις,εκδηλώσεις θα μας περιμένουν στον όμορφο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε μία εποχή που το μαύρο απειλεί να σκεπάσει τα πάντα,εμείς απαντάμε με αυτό που γνωρίζουμε καλά...την αλληλεγγύη.Τρεις μέρες γεμάτες από το διαφορετικό,συλλογικές κουζίνες,μεταναστευτικές κουζίνες,προβολές,μουσική και workshop.

Oι V for V καλούν όλο το κόσμο που μας στήριξε και οποιοδήποτε άλλο-η θέλει να ανταλλάξουμε εμπειρίες να έρθει και να μας βρει στο τραπεζάκι μας στο χώρο του festival,θα βρισκόμαστε καθημερινά εκεί από τις 19.00 έως τις 22.00.Μία ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας στα νέα προγράμματα που έρχονται!

Μην το χάσετε,όχι το νέο πρόγραμμα,την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά,19.00 με 22.00 λοιπόν στο Αντιρατσιστικό κάθε μέρα από αύριο κιόλας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του festival και τους τρόπους μετάβασης ΕΔΩ http://antiracistfestival.gr/ και ΕΔΩ https://www.facebook.com/antirafestivalathens?fref=ts


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου