Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Μια αναγκαία υπενθύμιση


Οι V for Voucherades όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε ανοιχτό πόλεμο με τα Κ.Ε.Κ και αυτόν τον πόλεμο θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. 

Δεν ξεχνάμε τα τηλέφωνα που δεχόμασταν από τα ΚΕΚ στους προσωπικούς μας αριθμούς, στοιχεία τα οποία παράτυπα έπαιρναν από τις λίστες του ΟΑΕΔ όταν επρόκειτο να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα voucher, ψάχνοντας πελατεία.

Δεν ξεχνάμε τα 1.000 και πλέον ευρώ (ανάλογα το πρόγραμμα, σε κάποια προβλέπονταν και 4.000) που έπαιρναν ανά εργαζόμενο. Χρήματα τα οποία ανήκουν σε όλους εμάς, τους άνεργους και τις άνεργες και όχι στον κάθε ΚΕΚατζή.

Δεν ξεχνάμε ότι παράτυπα έπαιρναν κόσμο να εργάζεται σε ΚΕΚ με voucher, «απολαμβάνοντας» και τα χρήματα που λάμβαναν για την κατάρτιση των ωφελούμενων αλλά και την τσάμπα εργασία μας.

Δεν ξεχνάμε τα παράτυπα και πάλι δήθεν δώρα (ταξίδια μετά από κλήρωση tablet κ.ο.κ) απλά και μόνο για να προσελκύσουν πελατεία, γιατί πελάτες είμαστε για όλους αυτούς. «Δώρα» τα οποία, τελικά, πληρώναμε διπλά και τριπλά με βάση τα χρήματα που πήγαιναν στο εκάστοτε ΚΕΚ, εάν το επιλέγαμε.

Δεν ξεχνάμε τα ΚΕΚ που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια γιατί μυρίστηκαν το κέρδος και δεν πληρούσαν καν τις βασικές συνθήκες υγιεινής.

Δεν ξεχνάμε τις ψεύτικες θέσεις εργασίας. Θέσεις οι οποίες με βάση τα λεγόμενα των ΚΕΚ βασίζονταν στα προσόντα και τα πτυχία μας και μόλις υπογράφαμε, ξαφνικά η εν λόγω θέση διαφοροποιούταν πάρα πολύ. 

Δεν ξεχνάμε όλους αυτούς που κερδοσκοπούν στις πλάτες των νέων αυτής της χώρας.

Σήμερα τα ίδια ΚΕΚ, βάζοντας μπροστά τους άνεργους και τις άνεργες μαζεύουν υπογραφές για να μην χάσουν τα δικαιώματά τους, δηλαδή τα λεφτά τους.

Σήμερα οι V for Voucherades σας υποσχόμαστε πως θα μας βρίσκετε απέναντί σας μέχρι και τη μέρα που θα πάψετε να πληρώνεστε από εμάς. 

Θα είμαστε εδώ όσο και οι πολιτικές ανακύκλωσης της ανεργίας. 

Μέχρι να καταφέρει η γενιά μας να έχει ένα μέλλον που δεν θα το μοιραζόμαστε με κανέναν, ούτε θα το σπάμε σε 6μηνα.  



Venceremos.

4 σχόλια:

  1. Εντάξει και άμα καταφέρετε τίποτα γράφτε μου..Μιλάμε για βύσματα του Υπουργείου Εργασίας, τα ίδια ακούμε μια ζωή, θα τους κάνουμε , θα τους δείξουμε, και το 2014 οι voucherάδες πλήρωσαν και φόρο και απο πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τα λέτε στο άρθρο αλλά με αυτήν την ανεργία τα προγράμματα αυτά μπορεί να είναι μια επιλογή. Ακουσα ότι στα νέα προγράμματα που περιμένουν την προκύρηξη αυτές τις εβδομάδες ο μισθός θα είναι 900 ευρώ το μήνα και θα δίνονται κάθε μήνα όχι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δάνειο! δάνειο!! δάνειο!!!
    Ψάχνετε για μια έγκριτη και διαπιστευμένη εταιρεία ιδιωτικών δανείων που παρέχει δάνεια για την ευκαιρία ζωής. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, επιχειρηματικά δάνεια, επενδυτικά δάνεια, σταθεροποίηση χρέους και πολλά άλλα. Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε δάνειο ενοποίησης ή υποθήκη; Μην κοιτάτε πια ότι είμαστε εδώ για να κάνετε όλα σας τα οικονομικά προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Δάνουμε κεφάλαια σε ιδιώτες και εταιρείες που χρειάζονται οικονομική βοήθεια σε ποσοστό 2%. Δεν απαιτείται αριθμός κοινωνικής ασφάλισης και δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος, εγγυημένος 100%. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι παρέχουμε αξιόπιστη και υποστηρικτική βοήθεια και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα δάνειο.
    Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: (amandaafredoloan42@gmail.com) για να ζητήσετε ένα δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένου και ακάλυπτου δανείου και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια πραγματοποιήσιμη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή