Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Άμεση καταβολή των χρημάτων - Τέλος στο πάρτυ των ΚΕΚ

Οι καταγγελίες πολλές και από που ν'αρχίσουμε;

Απλήρωτοι εργαζόμενοι σε πολλά ΚΕΚ,τα οποία όμως και κονδύλια έχουν και τα προγράμματά τους τρέχουν κανονικά.Άρα έλεγχος δεν έχει γίνει ποτέ και σε κανέναν!

Απειλές σε εργαζόμενους λόγω...προεκλογικής περιόδου!Απολύσεις με δικαιολογία...την προεκλογική περίδο!

Καθυστέρηση έναρξης προγραμμάτων με δικαιολογία την συμπλήρωση των τμημάτων,όπως και όταν βολεύει τα ΚΕΚ με ώρες και μέρες που...μαντέψτε πάλι ποιον βολεύουν;Άμεσο αποτέλεσμα να μπαίνει στην άκρη ο ''ωφελούμενος'' και οι ανάγκες του,γιατί προέχει το ΚΕΚ!

Σε όσα προγράμματα ξεκίνησε η θεωριτική κατάρτιση,οι πληρωμές,που από φέτος άλλαξαν και θα γίνονται σε τρεις δόσεις,με την πρώτη να αποδίδεται τον πρώτο μήνα μετά το πέρας της εκπαίδευσης στα ΚΕΚ,δεν έχουν γίνει ακόμα!

Τέλος ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα του voucher 29-64!

Ζητάμε την άμεση καταβολή του πρώτου τμήματος της επιδότης των ''ωφελούμενων'' σε όσα προγράμματα ολοκλήρωσαν την θεωριτική κατάρτιση,όπως άλλωστε ορίζει η δημοσίευση της πρόσκλησης του προγράμματος.

Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα voucher δεν είναι το μέσο για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού κέρδους των μεσαζόντων ΚΕΚ.
Κι αν κάποιοι το ξεχνάνε και βλέπουν στα προγράμματα αυτά μία ευκαιρία κερδοφορίας πάνω στην ανεργία,τους πληροφορούμε πως τα πράγματα άλλαξαν.
 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα χρήματα τα καθυστερεί το ίδιο το ΚΕΚ ή κάποιος φορέας- Υπουργείο στο οποίο υπάγονται τα ΚΕΚ. Ποιον "κυνηγάς" δηλαδή να πάρεις αυτά τα λεφτά; Ο λόγος που ρωτάω είναι πως είμαι σε voucher 18-24 ΑΕΙ-ΤΕΙ τέλειωσα θεωρία και εδώ και μια βδομάδα κάνω πρακτική και μου είπαν πως τα χρήματα θα τα πάρω μετά απο ένα μήνα πρακτικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Εγω παντως που ειμαι σε προγραμμα 24-29 κ την αλλη εβδομαδα τελειωνω την 1η φαση στην εταιρια που εργαζομαι φραγκο δν εχω δει ουτε απο την θεωρητικη εκπαιδευση που ξεκινησε τελος Νοεμβρη κ τελειωσαμε 22/Δεκέμβρη... απ'οτι μας ειχαν πει λεφτα θα περναμε μεσα στον Γεναρη προς το τελος αλλα απο τοτε ψιλο κανουν τις παπιες στο ΚΕΚ...δν ξερω εαν εχουν παρει εκεινει τα λεφτα μας κ απλα δν μας τα δινουν οπως εχω ακουσει αλλα δν παει αλλο... με δανεικα γινεται η μετακινηση κ ετσι οπως το κοβω θα συνεχιστει ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή